Trap en huisliften

Lift kostenreductie
Het grootste probleem dat de kosten van liften voor eigenaars van gebouwen opdrijft, zijn onderhoudscontracten voor liften die niet worden nagekomen. Liftdienstverleners hebben standaard onderhoudscontracten waarin voorwaarden zijn opgenomen voor regelmatig onderhoud van de apparatuur. Dit regelmatige onderhoud is van cruciaal belang voor het elimineren van dure reparaties, het beëindigen van uitgesteld onderhoud en het handhaven van de levensduur en veiligheid van de apparatuur. In veel gevallen – meer dan 80% van de tijd – krijgen de liften NIET het reguliere onderhoud dat al wordt betaald. Omdat de liftuitrusting slijt en uiteindelijk moet worden gerepareerd, worden de liftendienstverleners gebeld en wordt er vaak een rekening naar de eigenaar van het gebouw gestuurd. Wat in deze industrie endemisch is, is een gebrek aan bewustzijn dat de reparaties in de meeste gevallen al in de serviceovereenkomst voor liften zijn opgenomen en dat deze kunnen worden vermeden als het juiste onderhoud wordt uitgevoerd. Veel gebouweigenaren betalen uiteindelijk voor dure reparaties die ze al betalen in hun standaard huislift onderhoudscontracten voor liften! Dit is de nummer één bron van liftkosten die volledig onnodig zijn. Als u gewapend bent met de kennis en expertise van een liftadviseur die deze contracten begrijpt, kunnen gebouweigenaren deze kosten vermijden.

Hoe weet u of uw lift wordt onderhouden?

Hoe weet u zeker dat uw liften regelmatig (of helemaal niet) worden onderhouden? De liftconsultants hebben een liftbewakingssoftware ontwikkeld om dit precies te kunnen volgen. Het is ontworpen om uw reparatie- en onderhoudskosten te verlagen, uw bedrijfsmiddelen te beschermen en uw gebouw veiliger te maken door de servicebezoeken te monitoren en de reparaties, test- en inspectiedata, callbacks en entrapments te automatiseren en te registreren.

Liften zijn een uitzonderlijk duur onderdeel van het eigendomsrecht van een gebouw. Weten wanneer u op een expert kunt vertrouwen is de sleutel tot het laag houden van uw kosten, de huurders tevreden stellen en uw apparatuur veilig laten functioneren.

Home Liften: ascenseur domestique
Symmetrie biedt verschillende staalskelet glazen wagens aan als een beschikbare optie voor uw huislift. De staalskelet glazen wagens voegen zowel functionaliteit als stijl toe aan de woning.

De staalskelet glazen liftkooi van Symmetry is zwart geschilderd met de boven- en onderkant van de liftkooi in een bijpassende kleur. Ook beschikbaar met een aangepaste afdekking om de meeste onderdelen van de wagen te verbergen en de bedrading voor een schone installatie. Verkrijgbaar in een van onze optionele afwerkingen.