Lift bewaking

Onverwachte problemen voorkomen met een bewakingscamera Monitoring System
Zoals veel diensten en voorzieningen in een commercieel gebouw krijgen liften niet altijd de aandacht of waardering die ze verdienen – tot er iets misgaat. Als eigenaar of beheerder van een gebouw wilt u ongelukkige huurders en onvoorziene reparatiekosten in verband met een invalidenlift vermijden. Denk aan slechts een paar problemen die een storing kan veroorzaken.

Noodreparatiekosten na sluitingstijd
Out-of-order tekenen die een slechte planning en onderhoud impliceren
Huurders en bezoekers gedwongen de trap te nemen of langer te wachten op een werkende lift
Gevangen liftgebruikers als het systeem uitvalt
Vermijd een crisis
Wanneer u een 24/7 monitoringsysteem toevoegt aan de liften op uw terrein, vermindert of vermijdt u meestal deze verzwarende en gevaarlijke situaties. Het beste is dat u geen nieuwe liften hoeft aan te schaffen om deze ultramoderne technologie toe te voegen. Het maakt niet uit welk model of welke leeftijd de lift op dit moment voor uw gebouw gebruikt wordt, u kunt een bewakingssysteem op afstand op de apparatuur installeren om problemen op te sporen voordat het een calamiteit wordt.

Belangrijke gegevens verzamelen
Het systeem voor bewaking op afstand verzamelt continu gegevens over de bewegingen, de prestaties en de elektronische onderdelen van de lift. Terwijl de gegevens worden opgebouwd, analyseert de computer de patronen en voorspelt hij potentiële problemen voordat ze zich kunnen ontwikkelen. Deze gegevensverzameling kan niet alleen het ontstaan van storingen voorkomen, maar kan u ook helpen om meer kilometers te maken met uw oudere apparatuur door deze soepel te laten draaien. Wanneer zich problemen voordoen, leiden de gegevens de technicus naar de hoofdoorzaak en wordt er minder tijd besteed aan het oplossen van mogelijke oorzaken van de storing.

Krijg hulp wanneer dat nodig is
Als er zich problemen voordoen, stuurt het systeem onmiddellijk e-mails en sms’jes naar de aangewezen serviceprovider die de potentiële bedreiging analyseert en aanpakt. Onmiddellijke melding en reactie verminderen de stilstandtijd, en in het geval van rijders die vastzitten in een taxi, komt de noodhulp snel aan.

Het toevoegen van een 24/7 liftbewakingssysteem aan uw bedrijfsgebouw helpt bij het anticiperen op storingen, verbetert het behoud van huurders en voorkomt onverwachte reparatiekosten. Als u een bewakingssysteem overweegt voor de bestaande liften op uw terrein, bel dan de toegangscontrole deskundigen  om de details, kosten en baten te bespreken.