moderne huizen

Moderne huizen zijn nog steeds in opmars.  Uit onderzoek is gebleken dat moderne huizen ontwerpen bij heel wat architecten op nummer 1 staat.

Lees onze Tips en advies

Als u bekend bent met onze ontwerpen zult u gemerkt hebben dat onze strakke hedendaagse esthetiek past bij degenen die hun leefomgeving overzichtelijk en georganiseerd houden.

Blader door onze galerijen en je zult zien dat Pinterest een perfect interieur heeft, maar een huis dat zo schoon en georganiseerd is, kan aanvoelen als een fulltime baan.

Met een carrière en een gezin om bij te houden, is het gemakkelijk voor de rommel om uit de hand te lopen. Na een tijdje lijkt de klus zo groot dat je niet meer weet waar je moet beginnen.

Het lijkt overweldigend. Maar, elke organisatiedeskundige zal je vertellen dat je het een kamer per keer moet doen.

Uiteindelijk zal alles op de juiste plaats zijn. Het is niet nodig om het allemaal in één dag te doen!

Het nieuwe jaar biedt een geweldige kans om je te organiseren. Hier zijn enkele van de beste huishoudelijke organisatietips die je moet uitproberen.

1. 1. Laat Junk niet voorbij de voordeur gaan

De tafel bij de deur verandert meestal in een rommelvanger. Je krijgt je post, je gooit het op tafel.

In plaats daarvan, maak er een punt van om dit gebied georganiseerd te houden. Herinner jezelf als je door de deur loopt dat de Bloomingdales-catalogus direct in de recycling gaat.

Dit gebied moet speciale plekken hebben voor alles wat daar thuishoort. Sleutels op de sleutelhouder, post gescheiden door rekeningen en persoonlijk in een organizer. Als het geen huis heeft, hoort het daar niet thuis.

Als je in deze huiselijke organisatie gewoonte komt, raak je nooit meer je sleutels of belangrijke post kwijt. Gruwez is uw partner in villabouw op maat

2. 2. Zuiveren voordat je koopt

Wanneer u begint met het organiseren van uw huis, kunt u in de verleiding komen om uit te gaan en huishoudelijke organisatie-accessoires te kopen. Maar, het laatste wat je nu nodig hebt is meer spullen!

Voordat je dat doet, ga je door het huis en zuiver je wat je niet nodig hebt.

Misschien vind je dat je niet echt een grotere schoenorganisatie nodig hebt. Pas toen je door de rotzooi heen was, besefte je dat je een paar paar schoenen kon weggooien.

Probeer de “architect Antwerpen Trick”

Proberen om uw slaapkamerkast te organiseren kan veranderen in een urenlange modeshow. Je belooft jezelf dat je ooit die luipaardprint jumpsuit zult dragen!

Maar om echt georganiseerd te zijn, moet je meedogenloos zijn. Om te voorkomen dat je kast overloopt, probeer de “Closet Trick”.

Neem eerst alle kleren die niet geschikt zijn voor het seizoen en leg ze in opbergbakken. Draai vervolgens alle hangers naar je toe, zodat ze naar je toe gericht zijn. Als je een voorwerp draagt, leg het dan terug in de kast met de hanger naar buiten gericht.

Neem na zes maanden alles wat je niet hebt gedragen en doneer het.

4. 4. Maximaliseer de kast- en ladekasten.

Als je probeert om alles in een lade te krijgen, dan vul je uiteindelijk dingen op elkaar. In plaats daarvan laat je kasten en lades doorsnijden, zodat je alles kunt zien.

Koop plastic sectionalen voor lades. Elk stuk in de lade moet zijn eigen plekje krijgen. Plastic zakjes gaan in de ene sectie, chipclips in de andere.

Stapelrekken kunnen in uw kasten. Zo hoef je je soepkommen en je dessertkommen niet allemaal op elkaar te stapelen. U kunt de verticale ruimte maximaliseren.

5. 5. Dingen opslaan volgens het belang

Deze regel geldt voor de keuken, de kast of een ander deel van het huis.

Houd de voorwerpen die u het meest gebruikt op ooghoogte. Op die manier komt het naar je toe als je er naar op zoek gaat.

Bewaar artikelen die je minder vaak gebruikt op ooghoogte. Items die je nauwelijks gebruikt maar toch boven ooghoogte moeten gaan. Zo bereik je niet constant de opstapkruk.